A legnépszerűbb gyerekjáték a legnagyobb online kézműves piactéren

legnépszerűbb gyerekjáték

Mióta Magyarország legnagyobb online kézműves piactere, a Meska.hu berobbant a köztudatba elérhetővé vált a tárgyi alkotók számára, hogy egyszerűbb módon lépjenek kapcsolatba a vásárlóikkal. Már nem csak a kézműves vásárokon, hanem az online felületen is elérhetővé és megismerhetővé váltak a legegyedibb design termékek.

A Meska.hu lehetővé tette, hogy az eddig ismeretlen, vagy az önmarketinghez kevésbé értő alkotók is bemutathassák termékeiket az érdeklődőknek, s ezáltal a vásárlók megismerhessék a tárgyak mögötti embert is.

Biztonságos és környezetbarát horgolt pamutfigurák gyerekeknek

Hiszen mitől válik vonzóvá egy kézműves termék? Elsősorban az alkotó személyétől, az alkotó hitvallásától válik igazán értékessé egy design termék.

Pontosan az ilyen alkotói szemléletmód vezetett el a környezetbarát anyagból, horgolással készült játékok elkészítéséhez. A Meska.hu legnépszerűbb gyerekjátékai a horgolással készült állatot formáló pamutfigurák.

Egyre többen válnak tudatos gondolkodóvá a felnővő fiatalok körében, akik tudatos felnőtté, majd tudatos szülővé avanzsálnak. Felmerül a kérdés, hogy gyermekeiknek hol vásároljanak és milyen játékokat?

Elsődlegesnek tekintjük gyermekeink egészségének megőrzését és a biztonságuk meglétét. Emellett a megfelelő fejlődésük és a szórakoztatásuk is fontos szemponttal bírnak egy játékvásárlás alkalmával.

Ha a Meska.hu weboldalán járunk akkor bizonyára megakad a szemünk a horgolt pamutfigurákon is. Az értékük önmagáért beszélnek, minden négyzetmilliméterük kézzel készült, az anyaguk 100 % -ban természetes pamut, emellett formatartó tulajdonsággal bírnak.      

Ha az állatok helyett inkább embervonású pamutfigurákban gondolkozol, akkor a Yarndreams terméke lesz a te igazi választásod. Az állatfigurák mellett egyedi horgolt babákat is készít a Yarndreams vállalkozás.

A horgolt babák részletgazdag kivitelezéssel, akár 45 cm-es méretben, környezetbarát festékkel színezett pamutfonalból készülnek. Ráadásul mosógépben is moshatóak. 100 %-ban környezetbarát játékok.

A horgolt babák veszélytelenek, minden részük, köztük a szemeik is pihe-puha tapintásúak. Olyanok, mint a szeretet puha formába csomagolva.

A csecsemő legkedvesebb éjszakai alvótársa. A 0-3 éves korú gyermekek ölelésre és tapintásra, viszont az idősebb korú gyermekek szerepjátékaikban használják a horgolt babákat.