Miért jó egy kismama fotózás?

kismama fotózás

Számos oka lehet, a teljesség igénye nélkül most felsorolnék párat. Ne is menjünk messzebb elsőre annál a ténynél, hogy maga a kismama állapot azért mégsem olyan mint egy hajfestés, mikor is a színt hónapról hónapra változtathatod, persze ha nem félsz a hajad leégésétől, és dokumentálhatod minden egyes állomást, majdhogynem számtalan próbálkozási lehetőséggel.

A kismama lét optimális esetben csak párszor adatik meg egy nő életében, és pont emiatt az ünnepiessége miatt szinte igényli, hogy megörökítsék az utókornak. Egy kismama harmóniát sugároz, egyensúlyban van, várakozással teli, a terhesség megszépíti, és ezt a pozitív kisugárzást mindenképpen érdemes a fényképező fókuszába helyezni.

Ugyanúgy mint az újszülöttekről készülő sorozatot, a kismama fotózás alkalmával készült képeket is érdemes akár már rögtön közös albumba is rendezni, a megszületett babáéval időrendi sorrendbe. Igy látható a folyamat, a honnan hová tartó szép történet a végállomással, a fotókkal teletűzdelt babanapló utolsó lapjával.

Kismama fotózás ajándékba ?

De ha nem csak a saját felhasználását vesszük a kismama fotóknak, rögtön ott van a másik ok egy fotózásra, az a szülőknek ajándékozható kis fotóalbum. A leendő nagymamák és nagypapák nem győznek dicsekedni a lányukkal, aki immáron kismama, mutogatják a telefonjukban a saját készítésű, hol ilyan, hol olyan minőségű fotókat, és valljuk be őszintén, láttunk már olyan fotókat, ahol nem éppen a legelőnyösebb pózban kapták lencsevégre a kismamát.

Ezt elkerülendően, ajándékozd hát meg a szüleidet, anyósodékat egy örök emlékkel, a legszebb képeidből való válogatással, amit bátran mutogathatnak a rokonoknak, barátoknak, és te is nyugodt lehetsz, hogy a legjobb formádban fognak látni az emberek. Valamint leendő gyermeked is biztos nagyon fog örülni, amikor kezébe veheti ezeket a fotókat, és sztorizgathatsz arról, milyen érzés volt, amikor ő még csak a hasadban élte a kis életét, mennyire vártad őt, és milyen kalandokon estél át ebben a szép állapotban vele.