Esküvő Kiállítás 2022 őszén a Hungexpón

A Miracoloso Event Kft. szervezésében közel 250 esküvői szolgáltató vesz részt a legismertebb esküvői rendezvényen.

Kedves menyasszony!
Talán a legjobb döntés, mielőtt még felbolygatja nyugalmadat „az esküvői szervezkedés nagy őrülete”, ha szeretett vőlegényeddel elutaztok az esküvő kiállításra inspirációt gyűjteni – papírral és tollal kezetekben vagy a mobilotok jegyzettömbjét is használhatjátok a legkedveltebb esküvői szolgáltatók: rendezvényhelyszínek, ceremóniamesterek, esküvői DJ-k, szertartásvezetők, grafikusok, ruhaszalonok, tortakészítők, ékszerészek, fotósok, videósok neveinek leírására.

A különböző esküvői szolgáltatóktól tanácsot is kérhettek vagy ízelítőt a munkásságukból, például belehallgathattok az esküvői DJ-k mixelt számaiba, megtekinthetitek a fotósok portfólióit, ráadásul még desszerteket is kóstolhattok.

Kedves egyedülálló hölgy!
Tudtad, hogy a barátnőddel is jó mókának ígérkezik felfedezni az esküvői standokat? Nem feltétlenül számít a lánykérés megléte. Ez legyen egy önfeledt barátnős program – nincs abban semmi fura, ha kicsit buliztok egy-egy esküvői DJ mixére – vagy legyen muníciószerzés és gyönyörködés, amit a hobbitokban is felhasználhattok.

Őszi Esküvő Kiállítás dátuma: 2022. november 5-6. hétvége.

Létezik a „holtomiglan-holtodiglan” házasság?

A legtöbbünk még számtalan csalódás után is vágyik rá.

Létezik olyan, akinek a társaságában jól érzed magad.
Létezik olyan, akivel úgy érzed, mintha lelketek felismerte volna egymást a másikban.
Létezik olyan, akivel megvan az a bizonyos kirobbanni vágyó szikra – az a megmagyarázhatatlan vonzódás, mely megnyilatkozhat a testi szerelmetekben.
Létezik olyan, aki nagyon fontos a számodra és annyira nem akarod elrontani a rólad kialakított (tökéletes?) képet a másikban, hogy bizonyos – szerinted nem elfogadható – igényeidet inkább meg sem osztod vele.

Átélted-e már azt az eufórikus állapotot, amikor pontosan a ki nem mondott igényeddel szembesített a szerelmed és emellett biztosított a teljes személyed iránti elfogadásáról is? Aki annyira rád hangolódik, hogy látja mindazon eldugott énrészeidet is, amelyek szerinted kivetnivaló kategóriát jelölnek?

A kölcsönös megértés és a kölcsönös szeretet egymás iránt az a vágyott kettőség, amire áhítozik minden ember lelke egy életre szóló párkapcsolatban.

Ha a fentiek után már az egymás iránti elköteleződés is megjelent mindkettőtökben, a lánykérés is megtörtént, akkor indulhat is az esküvőszervezés. Segítségül :Esküvői tippek,ötletek.

Előveheted az Esküvő Kiállításon megszerzett neveket és már tárcsázhatod is a szolgáltatók számait.