Akár kezdő, akár tapasztalt táborozó, mindig jó, ha van egy listája a kemping felszereléséről, amelyet magával visz.

Étel – jó ötlet, ha könnyen elkészíthető étel. Készítsen egy listát, mielőtt elmenne vásárolni. Mindig megnézheti az interneten, hogy vannak-e jó kemping receptek, amelyeket egyszerűen és gyorsan el lehet készíteni. Hagyjon kéznél száraz fűszereket, például sót, borsot, sült fűszereket és cukrot. Vigyen magával olyan alapvető dolgokat, mint például a kávé, kenyér, burgonya, mustár, hagyma, szalonna, tojás és pillecukor. A kempingben fellelhető kényelmi ételek közé tartozik a műzli szelet, valamint a mogyoróvaj. Sose felejts el inni valamit!

Alvási felszerelések – Mint tudják, a kemping sátor nagyon fontos része a felszerelésnek. Ellenőrizze, hogy vízálló-e, és van-e előtetős kivitelben. Helyezzen a földre egy ponyvát a sátor alá. Ügyeljen arra, hogy a sátrakat mindig száraz helyen tárolja, és hogy ne maradjon vizes. Ide tartoznak hálózsákok, amelyek szárazon és melegen tartanak, valamint a légmatrac, amely a talajtól távol tartja. Ne felejtsük el a párnákat!

Világítás – Semmi sem rosszabb, mint ha fény nélkül sétálnak egy kempingben. Hozzon egy lámpát propán vagy elemes működésű legyen. A lámpa mellé alapvető tartozék egy nagy teljesítményű zseblámpa, és mindig jó, ha van tartalék belőle. Ne felejtsük el a kiegészítő elemeket!

Főzőedények – Helyezzen be egy serpenyőt, főzőedényt, grillt, spatulát, kávéfőzőt és fogókat.

Elsősegélykészlet – Nagyszerű ötlet egy vízálló tartály összeállítása a következő készletekkel, amelyeket a kempingfelszereléssel együtt tárol, és mindig készen áll a használatra. Feltétlenül helyezzen bele fájdalomcsillapítót, antibiotikumot, fertőtlenítőszert, kötszereket, csipeszt, szükség esetén allergiás gyógyszert, fényvédő krémet, rovarriasztót, antacid tablettákat és egy doboz előre nedvesített törülközőt, például baba popsitörlőt.

Személyes tárgyak – Ismét nagyszerű ötlet, ha ezeket a tárgyakat vízálló tartályban tároljuk. Tartalmazzon szappant, kéztisztítót, sampont, fogkrémet és a fogkefét, borotvát és borotvakrémet, dezodorot, fésűt / kefét, sminktáskát, mosókendőt és törülközőket.