Jelentkezz be arckezelésre budapesti szalonunkba

Ahogy az egészségedet érintő területeken általában, a bőrápolással kapcsolatban is igaz, hogy jobb, ha minél hamarabb elkezdesz törődni vele. Arcbőröd, – mely minden környezeti hatás elsődleges elszenvedője – különösen érzékeny, akár az időjárásról, akár az idő múlásáról és különösen a többi ember sokszor kellemetlen, vizslató pillantásáról van szó.

Számos gyakori bőrelváltozás és bőrhiba létezik, amely kis odafigyeléssel és gondozással megelőzhető, korrigálható. Ám mielőtt egy mitesszer, akné, vagy ne adj’Isten az első szarkalábak megjelenése alkalmával válogatatlanul söpörnéd a bőrápoló készítményeket az áruházi kosárba, fordulj inkább kozmetikusokhoz. Az ő szakértelmük és rutinjuk segít majd eligazodni a bőrápolási rutinod kialakításához szükséges kozmetikumok között.

Nyugodtan rájuk bízhatod magad, hiszen a te szépséged az ő sikerük záloga!

Ráadásul, egy arckezelés nem csupán az arcbőr szépítéséért tett befektetés, hanem a testi-lelki egészséged érdekében eltöltött énidő is egyben. Éppen ezért fontos, hogy az arckezelés egy kellemes környezetben eltöltött valódi relaxációs programot jelentsen számodra. Az idő – ahogy mondani szokták – valóban pénz, de a kozmetikusnál töltött idő lehet számodra nyereség is, ha megfelelő helyen, egy megfelelő szakember kezei alatt nyertél.

Lássuk, milyen kezeléseket vehetsz igénybe a budapesti szalonokban

A budapesti és vidéki kozmetikai szalonok kínálatában (kortól, nemtől és bőrtípustól függetlenül) mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb arckezelést. A szakemberek, (ahogy az orvosok) gyakran egy-egy részterületre specializálódnak (pl.: anti-ageing kezelés, vagy hyaluronos feltöltő kezelés), amelyben különösen nagy rutint szereznek, de általánosságban az alábbiakat szinte mindenhol megtalálod.

– Arctisztító kezelés

– Peeling (mitesszerek, komedók eltávolítása), hámlasztás

– Regeneráló, anti-ageing arckezelés (hölgyek és urak számára egyaránt ajánlott)

– Hidratáló kezelés

– Akné kezelés

– Arcmasszázs

– Pigmentfolt kezelés

Szolgáltatások bővebben: Arckezelések