Az Ön személyes adatainak védelme fontos Szabó József (“Tanti”) számára. Az Adatvédelmi nyilatkozatból megtudhatja, hogy a Tanti hogyan gyűjti, használja és védi azokat, míg Ön weboldalunkat használja – https://www.tanti.hu – (a”Weboldal”).

Weboldal böngészése

A Tanti weboldalának használata közben szervereink automatikusan információt gyűjthetnek az Ön tevékenységéről, beleértve a megtekintett oldalakat, a letöltések számát és információkat a webböngészőjéről. Ezeket az információkat kizárólag arra használjuk, hogy megkönnyítsük Ön számára a keresést és fejlesszük szolgáltatásainkat.

Az Ön által megadott személyes információk

Általában bármiféle személyes információ megadása nélkül böngészheti weboldalainkat. Bizonyos esetekben azonban kérhetjük, hogy adjon meg olyan személyes információkat mint a neve, email címe vagy önéletrajza. Ezeket csak arra fogjuk használni, hogy olyan információkat és szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek, amiket kifejezetten kért, valamint rendszeradminisztrációs célokra és a szolgáltatásaink minőségének általános javítása céljából.

Személyes adatok közlése

Alapvetően nem adunk át személyes információkat harmadik félnek, kivéve ha Ön ezt kifejezetten kéri, például mikor jelentkezik egy munkaadó hirdetésére a Tanti oldaláról. Bizonyos esetekben azonban a törvények értelmében lehet, hogy át kell adnunk adatokat a kormánynak. Olyan harmadik fél is birtokolhatja a Tanti által gyűjtött adatokat, amely a Tanti részét képezi. Ilyen esetben a harmadik fél vállalja az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak betartását.

Biztonság

A személyes adatok védelme érdekében a Tanti különböző biztonsági intézkedéseket alkalmaz az információ érzékenységétől függően. Ennek ellenére a biztonsági és adatvédelmi kockázat nem zárható ki teljesen és a Tanti nem tudja garantálni, hogy személyes adatai nem fognak – kizárólag az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint – harmadik félhez jutni.

Adatvédelmi nyilatkozat módosítása

Az adatvédelmi nyilatkozat módosításának jogát fenntartjuk. Ilyen esetben a módosított dokumentumot elküldjük Önnek emailben vagy közzétesszük a Tanti weboldalán.

Kérdések?

Ha kérdése van az adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.